Ressam Şevket Dağ İlkokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartlar yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, çevremizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: Biz Ressam Şevket Dağ İlkokulu; bütün öğrencilerimizin Atatürk İlkelerine bağlı, demokratik ve laik Cumhuriyet´ in yurttaşı olmanın bilinciyle değişim ve gelişmeleri doğru algılayıp, yorumlayan ve geliştirebilen, insan haklarına saygılı, öğrenmeyi öğrenen, bilgili, becerili, kendini tanıyan ve kendine güvenen, toplumsal bilinci gelişmiş, hoşgörülü, doğayı ve insanı seven, bireysel farklılıklarına göre eğitim alabilen mutlu bireyler olarak yetişmelerine önderlik etmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Sınıflar 08:00 - 12:50 Öğlenci Sınıflar 13.10 - 18.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ressamsevketdagio.meb.k12.tr

Adres - NİNE HATUN MAH. 160. SK. RESSAM ŞEVKET DAĞ ILKOKULU BLOK NO: 35 İÇ KAPI NO: 1 ESENLER / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Nenehatun Mahallesi 158.Sokak No:2 Esenler-İSTANBUL Okul Tel No: 0212-568-84-38(Santral)

Ulaşım Otobüs ve Dolmuşların Esenler Dörtyol Durağına 100 metre, Menderes Metro Durağına 600 m Üçyüzlü Metro durağına 700 metre ve Esenler metro istasyonuna 800 metre mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 14 km -İlçe Merkezine 600 m uzaklıktadır.